Testimonial CCPP

malam td dpt tido 3 jam jer. mcm nk nangis jam bunyi kul 4:30am utk sahur . tp pikirkan anak2 kuatkan gak bangun memasak. i dah plan nk sambung tido terus lepas subuh n suh hubby jer tgk anak2 bersiap ke sekolah. abis makan minum cocoa collagen. tak sampai 5 minit terus mata segar bugar balik . instead of jumping on my bed, i terus mandi n kemas umah pagi2 buta tu. heran husband i sbb td beriya2 dok pesan ngan dia penuh dramatik betapa ngantuk n penatnya.
Penggunaan selepas seminggu Cocoa Collagen. -breast mcm besar & bulat, serious kau...baju kebaya aku bahagian dada tu ketat laki aku pun terkejut-muka glowing..tak tau la ni perasan sendiri ke yang nyatanye aku xyah pakai bb cream dah utk result yang sama. Tumit masih pecah lagi sebab aku nye teruk sikit pecah dia.
akak....nak update lagi nih... JERAWAT? DAH HILANG!!!!!suke sangat... BEKAS JERAWAT?? DAH HILANG SKET2!!!tp kena sbr..ader sket lagi kat muke nih... TUMIT KAKI?? DAH LICIN WA CKP LUU...hehehe... best sgt la..x pyh nak kena sental ari2....YANG PALING BEST....!!!MUKE SAYER DAH OK....MCM MUDA JER RASA....( org asyik teka 20 jer...)hihi..padahal umur dah 24...wakakakaaa....
Nak kata ada perubahan ketara masih baru minum lagi. Cuma akak perasan jerawat dah mulai kering.

4 comments:

Noor Ita said...

Dah try dalam 1 bln...rasa lebih bertenaga..maklumlah anak dah 3..sume boy lak tue campur husband dah 4 lelaki kat umah...mesti kena bersilat lebih...yg ketara tumit kaki yang pecah2 tue dah makin hilang....kalau tak dulu mcm haru biru tumit kaki ku...and the most important thing 2 share is....CCPP nie mmg buat suamiku rasa bahagia...hihihi...so, sesapa nak rasa seperti anak dara semula...jgn teragak2 nak try CCPP nie...you can feel the difference...

Anonymous said...

Klo plan ntok pregnant,leh minum x?

Anonymous said...

saya dah guna 2 bulan memang bkesan..ramai yang puji..untuk menampung kos perbelanjaan cococolagen nie saya masuk nie memang masyukkkk..... cuba la murah jer...sambil layan internet kita dpt income.. n boleh beli semua keperluan kesihatan kita..jom http://rm90.ibct.my/1919

aqlyeen said...

Assalamualaikum, sy baru seminggu guna coco collagen. N kakak saya dah guna hampir sebulan. Mula2 tu rasa ragu nak guna. Takut x blh nak terima. Alhamdulillah, syukur pada Allah, kesan daripada minum cococolagen ni sy tak byk makan dah. Pastu jerawat ilang. Muka cam ada cahaye jer. Mmg saya hepi sgt2. Kakak sy sblm ni pun ada masalah kulit kusam. Tp Alhamdulillah, tgk perubahan dia saya pun mencuba. Syukur pada Allah

Post a Comment