Pakej A: Cocoa Collagen + BB Cream

Wajah lebih jelita dengan BB Cream, bertindaklah sekarang untuk kejelitaan yang berpanjangan.
BB Cream berfungsi menutup celaan pada muka seperti parut, lingkaran hitam disekeliling mata atau bintik-bintik hitam tanpa merosakkan kulit muka anda.
Perlindungan terhadap kesan UV akibat pendedahan kepada terik matahari berpanjangan.
Menjadikan muka anda lebih cerah dan ceria selalu.


BAGAIMANA IA BERTINDAK

Setiap kali anda menggunakannya, BB Cream bertindak sebagai satu lapisan pelindung sambil mengawal minyak berlebihan dan pada masa yang sama ia memberi kelembapan yang mencukupi untuk menjadikan kulit sihat. Ia melindungi kulit daripada sinaran UV yang memudaratkan dan kerosakan alam persekitaran. Ditambahkan lagi sifat perawatannya yang terdiri daripada rumusan semulajadi yang bertindak merangsang regenerasi kulit dan mengecilkan pori. Rumusan istimewa dalam Rescare BB Cream juga dapat mencerahkan warna kulit dan melambatkan penuaan kulit. Hasil akhir selepas menggunanya selama sebulan kulit akan menjadi lebih licin, lembut dan halus. Yang pasti, kulit wajah anda akan lebih cantik.

CARA GUNA:
Sapukan Rescare BB Cream ke muka dengan rata. Bagi kulit jenis kering, Rescare BB Cream boleh digunakan selepas sapuan pelembab muka. Kemudian sapukan dengan bedak tabur.


Dapatkan 1 set Cocoa Collagen Power Plus dan BB Cream hanya dengan harga RM135.00

Postage:
Semenanjung RM5.00
Sabah RM10.00
Sarawak RM8.00

1 comments:

Cocoa Collagen Power Plus said...

Antara Testimoni pengguna BB Cream
“Warna Rescare BB Cream sesuai untuk kulit saya yang kekunin-gan. Warnanya menyerap di kulit saya dan tidaklah nampak macam pakai topeng. Saya selesa menggunanya kerana dapat menutupi cela dan nampak warna kulit sekata. Pelindung dari sinaran matahari (SPF) tinggi, menjadikan saya lebih yakin untuk keluar di waktu tengahari.”

Post a Comment